tisdag, januari 31, 2006

nästan lika länge sedan

Hon frågade om jag ville dansa. Efter stängningsdags, inga gäster kvar. Utom hon. De senaste veckorna hade hon kommit strax innan stängningsdags. Druckit en martini. Efter några gånger hade vi småpratat, som man gör med stamgäster. Hon hade frågat om jag var singel. Ungefär singel, svarade jag henne och tänkte på dig. Hon stannade längst av alla. Började hjälpa till att städa av. Personalen skyndade vidare, men hon väntade.
Svartklädd, med en mörk page och ljushylt var hon. Spröd på ett delikat sätt. Och hon ville dansa. Redan första kvällen hon kom in hade det börjat bubbla i mellangärdet. Som om livmodern var en pokal med champagne, ett första pris. Hon såg på mig som om jag var ett första pris. Jag ville vara hennes första pris och jag ville dansa, nära. Gled in i hennes famn. Vi höll varandras höfter. Hennes var slanka och rörde sig mjukt. Jag försökte se ner i hennes blus, skymta brösten. Hon skrattade, vi såg på varandra och jag rodnade. Hon var stark när hon drog mig närmare. Vi var nästan stilla, men rörde oss ändå till musiken. Mina bröst snuddade vid hennes. Jag svalde och såg henne djupt in i ögonen. Ville kyssa henne, smeka henne och låta min tunga leta där huden är som mjukast. Då smekte hon min kind, gav mig en fjärilslätt kyss. I rus flämtade jag till, tog om hennes midja, kom nära, kysste henne innerligt och kände hennes styva bröstvårtor.

Utmaning eller kedjebrevsförbannelse

Utmaning:"Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra detsamma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ned i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela om att de är utmanade. "

1. Jag gillar att leka.
2. Jag ser människor, som intresserar mig, i ögonen.
3. Jag blir förälskad och förjust och kåt när jag ser glittrande ögon.
4. Jag klär mig helst i figurnära klänningar.
5. Jag är mycket erotiskt intresserad.

Jag har utmanat den illustra skaran: Swedish Teen, kommer hem och är snäll, Kärlek- en dissekering, singel och oknullad och Mr Celebrum's slavblogg, innan jag hann tänka efter och kom på att jag skiter i kedjebrev.

för något litet mindre länge sedan

Klädd i din morgonrock borstade jag håret, såg dig i spegeln, naken, erigerad, med en handuk om axlarna och jag log. Du ropade att det var dags för morgonte. En köksstol fanns det, där satt du. Jag kom nära, gränslade, sänkte mig, du gled in. Morgonrocken runt om oss och roterade sakta. Din mun om min bröstvårta och dina händer sökte över min rygg. Djupt red jag dig, bet i ditt öra och lät med korta små kåtljud. Du höll emot, kom med ett vrål när jag red dig med stora språng, trång av extas.


Drack kallt te i ditt knä. Sov med din hand på mitt bröst.

måndag, januari 30, 2006

för något mindre länge sedan

Flämtande och lutad mot väggen hörde jag hur du tappade upp vatten i badkaret. Du tog min hand och sa att jag behövde ett bad efter en lång natt. Så smekte du av mig min klänning, bh:n, satte mig på badkarskanten, tog av stay upsen och skorna med sköna händer. Jag ville ha dig, bet mig i underläppen och väntade. Din hand om min midja, som stöd när jag klev i badkaret. Jag önskade att din hand skulle glida över mitt bröst. Det varma vattnet omslöt min kropp och du bad mig blunda och slappna av. Trots att jag glödde gjorde jag som du sa. Du tände levande ljus och med varsamma händer tvättade du mitt långa hår. Du gled ner i vattnet, tvålade in mig. Jag sökte din blick, och tog emot. Vattnet löste upp löddret och du tog en bröstvårta i din mun. Len, ren och het suckade jag. Du dök ner, mötte mitt våta i vattnet och jag blev en våg. Allt jag kunde var att följa vågen. Du hostade och frustade.

söndag, januari 29, 2006

för länge sedan



Räknade kassan i baren, hade värdinnat runt hela natten, och längtat efter dina händer. Förgäves. Nu började det dagas. Och i min kropp var trött och febrigt längtande efter dig. Frustrerad gick jag hem genom gryningen, tog vägen förbi din lägenhet. Det lyste. Jag slog portkoden, uppför trapporna och knackade på din dörr. Det hördes steg bakom dörren. Och så gläntade du på dörren, kikade ut och log när du såg mig. Du bjöd in mig. Du var naken och undrade hur det var med mig. Jag var lite tröttsur. Men när du tog mig i din famn, kysste mig på munnen, på halsen, i urringningen och kysste av min jacka började min surhet pulsera bort. Du hängde upp min jacka, när du vände dig tillbaka till mig såg jag hur du hade börjat hårdna. Jag blev varm och log. Du lyfte min långa, vida kjol, kröp in under den och slickade mig i knävecket. När du fortsatte upp på insidan av låret, kände jag mig svag och yr på höga klackar och lutade mig mot väggen. Jag stod bredbent, för balansen och för åtkomsten. Varje gång din tunga löpte upp mot mina ljumskar drog jag efter andan och skälvde. Din tunga mot det våta på min trosa och dina fingrar som smekte. Min andning var tung. Du nafsade i mina ljumskar, över min mage och tog så tag i trosan med tänderna och drog ner. Jag skrattade, njöt och rös. Med dina mjuka händer på mina skinkor kysste du mig på venusberget, och jag darrade och längtade efter din tunga. Sakta slickade du mig. Sög mina blygdläppar. Lekte med min klitoris. Mina knän var svaga och allt var gnistrigt och jag elektrisk. Fingrar mot min öppning och jag tryckte mig mot. Det sprakade stjärnor. Du flyttade dina nu halkiga fingrar längre bak, smekte mig och gled in. Jag flämtade. Din tunga dansade över min klitoris. Och jag höll mig i byrån, allt var skalv.

onsdag, januari 25, 2006

längst bort

Gränslös. Allt är njutning. Min röst är de vågor, som mina bröst häver sig i, är andning. Mina vador på dina axlar och du djupt i mig. Din blick i min. Din njutning är min. Upplöst av lust och helt din.

Ditt hjärta bankar hårt mot mitt bröst när du har fallit genom extasen över mig. Sakta rör mina händer vid dig. Längtan är stilla.

Du tvättar dig, vi klär varandra. Jag knäpper dina knappar och du rättar min krage. Du kammar ditt hår. Jag ser dig och du ler. En hastig kram, luckan i schemat är använd.

Vinkar.

längre bort

Flämtande och gnyende vänder jag mig om, på din uppmaning, står på alla fyra. Dina stötar får mig att förlora mig. Mina armar bär inte mer. Håret trasslar sig omkring mig. Mina händer griper i överkastet. Jag fångas av en våg och faller genom rymden.

Jag är nu bara lust.

måndag, januari 23, 2006

ännu längre

Dina höfter lyfts av vällust, och du är långt in i min mun. För långt in, jag behöver luft och vill inte att du ska komma än. Kryper upp över dig. Låter mina bröstvårtor dra imaginära hjulspår över din kropp. Kysser dig ståendes på alla fyra. Du tar tag om mina lår och hasar dig under mig. Du sticker in din tunga. Jag flämtar till och står så på knä över ditt ansikte. Mina nakna kanter pulserar vilt i din mun och dina händer skänker mig njutning mellan mina skinkor. Så trycker du in. Jag skriker till och faller framåt, förlorad i förlustelse och skälvningar.

Min andning stillar sig och du smeker min länd och ritar mönster på mina skinkor med mina safter. Och jag vill mer. Då lägger du dig ner, med huvudet vid mina fötter och ber mig komma över dig, att backa upp till din mun. Jag gör som du vill, för du är allt jag vill. Mina läppar som är vända mot dina, drar sig samman och öppnar sig igen i förväntan över att möta dina läppar. En elektrisk stöt far genom kroppen och för att inte skrika suger jag dig hårt och gnyr, när du igen gör mig till ett fyrverkeri.

Liggandes på rygg, med häftig andning ser jag hur du ler och kommer över mig. Kommer in i mig. Jag slår benen om din midja och njuter av att känna vår hud mötas, mina strumpor halkigt glida över din rygg och av att du fyller mig. Du skickar upp min kropp i brygga, och håller emot när jag flyger i väg, häver, skakar och skälver med min blick fäst vid din. Och du ler.

Boudoirstämning

Boudoirstämning, ett ord som inte behövs mer enligt Svenska Akademin. Däremot fredagsmys. Vad ska vi säga då? Vi som gillar att gå steget längre än att bara mysa.

lite längre

Gränsle över din mage tar jag av mig underklänningen. Du håller dina händer på mina höfter. När jag knäppt upp bh:n flyger dina händer över min mage, för att fyllas av mina bröst. Med djup andning och tung blick, ligger du under mig och lirkar med mina vårtgårdar. Jag tycker om att du andas tungt av att hålla mina bröst och det känns som varma silkestrådar skickar elektriska impulser från bröstvårtorna till skötet. Lusten sköljer över mig, jag flämtar till och böjer mig fram. Din varma tunga slungar rysningar från bröst till sköte. Backar ner över dig, mina bröst smeker din hud och jag slickar på dina bröstvårtor, din mage och sticker in min tunga i din navel. Mina bröst om din kuk. Bara ollonet syns. Jag gungar lite fram och tillbaka, och slickar dit ollon. Du flämtar och gnyr. Jag backar lite till, mina bröst mot din pung. Jag når att slicka dig längs skaftet och jag tar dig lite i min mun. Så kysser jag dina ljumskar, slickar pungen och den lena huden bakom. Jag hör hur du andas och känner hur din kropp bränner under min mun. Det gör mig berusad. När jag ska sluka din kuk, trasslar jag in mig i mitt långa hår, trasslar ut, möter din blick, jag ler och du andas. Så igen, din kuk i min mun.

fredag, januari 20, 2006

långsamt

Ditt ollon mot min gom. Jag njuter av att ha din kuk i min mun. Så hård och mjuk, len och god. Den är härlighet. Mina händer söker sig in i ljumskarnas mjuka mörker, över pungens skrynkliga hud och till det lilla lena alldeles innan skinkorna delar sig och formar din sköna stjärt. Du drar efter andan och skakar till. Jag släpper dig. Du knäpper upp min klänning. Jag ställer mig upp och drar klänningen över mitt huvud. Du borrar ner näsa och mun i klyftan mellan mina bröst, kittlar mig med tungan och dina händer dansar in under min tunna underklänning. Förväntan och en smula oro, om du inte tycker om mig rakad, bubblar från min mage. Uppåt som ett skratt och neråt som som champagne i min blommas kronblad och rötter. Rötterna som förut vara kalla knotiga och knutna runt mina lår är nu bara silke och salighet. Din hand i stryker min ljumske, ett finger letar sig in under trosan. Det känner runt lite, som en hund letar. Du lyfter ditt ansikte från mina bröst. Tittar på mig. Jag ser tillbaka och önskar att du vill ha mig.

På knä framför mig lyfter du underklänningen, drar ner mina trosor lite och kysser mitt venusberg. Jag skälver till och drar en suck av lättnad. Med dina händer på mina höfter drar du mig ner. Jag sitter på sängkanten och du kysser mig, så att jag faller baklänges ner i sängen. Din mun vandra snabbt över min kropp ner mot det lena. Du tar av mina trosor. Kommer nära. Jag håller andan. Så låter du din tunga löpa längs kanten och jag andas ut. Du slickar och suger mina blygdläppar, din tunga dansar över min klitoris och i min mynning. Min andning är tung och jag gnyr. Du tar min klitoris i munnen, för tillbaka den lilla huvan med tungan och jag är elektrisk. Två av dina fingrar letar sig in i mig. Trycker och masserar så att det känns som hela min kropp gnistrar. Jag kommer i ett stjärnregn. Rakt i ditt ansikte. Du slickar och smeker tills kometen dragit förbi. När jag andas lugnt kysser du mig. Dina kinder är våta av mina safter, din mun smakar som mig och ger mig ro.

torsdag, januari 19, 2006

längre

Samtidigt som du stänger bildörren öppnar jag ytterdörren. Du är sagolikt vacker och jag känner hur ett skratt bubblar upp från magen. Jag skrattar och du ser på mig och ler. I din famn har du paket. Du ska just säga något, när jag sträcker mig över paketen och pussar dig med en skrattig mun. Din mjuka mun, jag har längtat så efter din mun. Min mun är inte längre skrattig. Andningen blir tyngre och munnen glupsk. Du svarar hungrigt, fortfarande med paket i famnen. Nu, jag vill vara nära nu. Känna dig mot mig, som jag har längtat. Ett efter ett befriar jag dig från paketen. För varje paket kommer jag närmare och jag njuter av att känna värmen från din kropp. Sista paket ligger på skåpet och skälvande kan jag äntligen komma nära. Mina händer smeker ditt ansikte. Att äntligen ha dig här. Jag följer dina läppars konturer med ett finger. Du tar mitt finger i din mun. Vi ser varandra och vi njuter oss. Mitt finger i din mun. Dina händer glider över klänningstyget som fjärilar. Du är oemotståndlig. En intensiv kyss. Tätt intill. Genom klänningen och dina byxor känner jag hur du hårdnar. Jag rodnar och skrattar, du nafsar i mina örsnibbar och backar mig genom huset mot sängen. Sängen mot mina ben och dina händer börjar flyga upp under min klänning. Det är ljuvligt när du stryker över spetskanten på mina strumpor. Den glansiga strumpan, den matta mjuka huden och din hand som leker. Jag blir yr av lust till dig, sätter mig på sängkanten, kysser din mage utan på skjortan. Drar upp din skjorta ur byxorna. Knäpper upp och lutar min kind mot din mage. Jag öppnar dina byxor, ler och tittar upp mot ditt ansikte. Du ser på mig och ler. Längtan tar över och mina läppar mjukt om ditt ollon.

Längtat länge

Du kan äntligen komma. En lucka i schemat. En stund för mig. Och dig. Tillsammans. Jag har längtat, mycket. En blå blomma har växt med min vagina som vas. En längtans blå blomma med kalla rötter som slingrat runt mina lår. Jag har längtat väldigt mycket. Nu ska du komma. Komma till mig. Jag duschar. Tvättar mig noga, för jag vill smaka friskt när du kommer. Så rakar jag mina armhålor, mina ben och mitt sköte, så att du kan komma nära. Jag tycker så mycket om när din tunga drar längs min hårlösa kant. Det är nu lent och rent mitt sköte och glatt inuti, för jag längtar och du ska komma. Jag har nästan torkat medans jag låtit handen smeka över det lena och glatta, låtsades att det var din hand. Det kunde jag tillåta mig, nu när du snart är här. En klick av den dyra doftande i handen. Lotionen mot min bröstvårta, som styvnar av den kalla krämen. Med lätt hand masserar jag in lotionen i huden. Borstar håret och torkar det. Det får hänga fritt. För det är så härligt när du ligger på rygg, och jag ligger mellan dina ben med din hårdhet i min mun och mitt hår som ett täcke över din mage. Väljer bh, tar på den så som hon i affären sa att man skulle göra, då när du köpte den till mig. Jag böjer mig framåt, låter brösten fylla kuporna, knäpper bh och rättar till axelbanden. Mina bröst ser ut som kullar i Höga Visan. Underklänning, jag vill ha en underklänning. Jag älskar när du klär av mig. Så jag klär mig för att du ska klä av mig. På med underklänningen, stay ups, en elegantare klänning (Det var ju så länge sedan vi möttes) och skor. Ska jag ha trosor? Jag försöker föreställa mig dig när din hand har smekt upp längs mitt lår, vilket skulle du föredra? Att direkt känna min lenhet och glatta glans eller skulle du helst vilja ana det när du leker med min trosas kant. Vad kommer att få dig att dra efter andan? Tillslut bestämmer jag mig för att ljuvligheten i dina händer när du smeker av mig kläderna avgör till trosornas fördel. De kommer på. Återigen borstar jag håret och målar mascara på ögonfransarna, lite rouge på kinderna, drar efter andan och önskar att du var här nu. Det är du.