måndag, oktober 08, 2007

Hela tiden och en gång till.

Jag har provat att samarbeta med min samtalspartner. Det gick bra. Och så har vi samlagat oss till sällhet. Nu i barnveckan är varje por över hela kroppen en mun som tjuter av längtan att lägras. Jag har mött härligheten hämningslöst. Briserat av bubblande bäcken. Skrattat in i sammandragningar. Hört hans hjärta hammra och jag har gnytt i gryningen.

Till och med har jag nämnt för barnen att jag är kär. Äntligen, sa den lille. Jag undrar mycket hur jag ska hantera allt detta. Jag vill så gärna att mina barn ska få leva bland vuxna i ljus, utan att känna sig glömda. På något sätt vill jag visa att det finns mer än spruckna sammanhang. Jag vet inte hur.

Jag är lycklig och lätt.

11 kommentarer:

Anonym sa...

HUR löser sig. Det bästa är att det är så bäst. =)
Kram hjärtat!

Anonym sa...

Hejja Bless!!!
Nu håller jag tummarna att du får fortsätta att vara lycklig å lätt. Å det kommer att smitta av sej på barnen!! Sug i dej av allt det ljusa, härliga!! Många kramar fr Lilla T med det gamla huset!!!

Lyckliga Paret sa...

Jag sitter här och ler stort åt dig. Helt jätteunderbart! Hoppas du får fortsätta känna det länge länge längre alltid.

/Lyckliga Han

bless sa...

babbelbona: åh,ja det är det härligaste. Men jag vill ändå inte råka slarva bort det. På något sätt vill jag ro det i hamn. Full besättning på familjeskeppet i kärlek och med kopulerande som evighetsmotor.

Lilla T i det gamla huset: Tack! Jag slukar lust och ljus som en utsvulten. Struntar i lunchande och badar i lust. Jag önskar det nu till alla!

Lyckliga han: Det är helt underbart och jag ler så att mungiporna får kramp, om de inte snart möts i nacken.

Anonym sa...

Du slarvar inte bort det. Du slarvar inte bort något som inte kan slarvas bort. Inte nu.
Puss

Anonym sa...

Å, så roligt! Jaså, den lille hade gått och väntat på dethär...! Nej, inte slarvar du bort honom. Man kan ju bara göra sitt bästa, visa sin vilja, ta det man får och ge det man har... Vad som sedan händer... ja, det rår man inte på. Måtte din... er... lycka bli lång!! :)

Anonym sa...

Gläds med dig!

Från 0530, om du kommer ihåg mig från Sundbybergs bibliotek :-)

bless sa...

Hejsan anonym och tack för att du glöds med mig. Jag hade gärna kommit ihåg dig från Sundbybergs biliotek och förstått vad du menade med 0530, men jag har aldrig varit i Sundbyberg, så det gör jag inte.

bless sa...

carulmare: ja, jag hoppas också på lång lyckja, för mig och honom och för alla. Må alla ha det härligt!

bless sa...

och jag ser att jag skriver lika illa som jag brukar efter en natt på arbetet.

Anonym sa...

maste kolla:)